Vakantiehuis Toscane met privé zwembad

Wij zijn super tevreden over onze vakantiehuis Toscane met privé zwembad. We hebben heerlijk genoten van het lekker weer en de overheerlijke Italiaanse keuken. En aan het einde van de dag lekker met het gezin een film kijken in het vakantie huisje. Als je van Toscane houd is dit echt een aanrader.

We zaten in de buurt van Florence. Hier zijn we meerdere keren naar toe gegaan om te bezichtigen en om lekker te eten binnen de stad zelf. Florence is echt een aanrader als je van moeien steden houdt. De kathedraal is prachtig om te zien, zowel van binnen als van buiten. Ook zijn er een hoop mooie villas met schitterende tuinen om te bezichtigen.

Aan het einde van de dag konden we lekker ontspannen in het privé zwembad dat over dag was opgewarmd door de zon. Als het water eenmaal te koud was geworden sprongen we lekker onder douche om dan iets van een film te kijken in de woonkamer van het huisje.

In de ochtend ging ik het dichtstbijzijnde dorpje toe om broodschappen te doen terwijl mijn vrouw de tafel dekte en wachtte tot dat de kinderen wakker waren. Daarna hebben we gezellig met z’n alle ontbeten aan het tuin meubilair voor het huisje.

We hebben het super naar ons zin gehad. het was erg gemakkelijk met de kinderen aangezien we niet steeds op hoefde te letten dat ze opeens weglopen van bijv. een caravan op een camping. Ook hadden we niet de zorgen dat we ze kwijt raakte op het zwembad aangezien we een privé zwembad hadden.

Als je zelf ook een lekker rustige vakantie wil in een prachtige omgeving en waar je niet constant op je kinderen moet letten is dit echt een aanrader.

Pages:
Edit