Personeelsuitje met overnachting boeken?

Personeelsuitje met overnachting boeken voor een zeer aantrekkelijke prijs? Waarom niet! Bij de Grenswachter ben je aan het juiste adres wanneer jij als ondernemer zijnde plezier wilt beleven met het personeel. Door hier een overnachting of meerdere nachten te boeken ben je verzekerd van een gezellig weekendje weg! 

vakantie

De Grenswachter is gevestigd in het mooie Aalten waar je omgeven bent met bossen. De rust wat het huisje met zich mee brengt zorgt ervoor dat je hier optimaal van kan genieten. Hier is het mogelijk om te verblijven met maximaal 60 personen, uiteraard kan je hier ook met minder personen verblijven! Wanneer je met het maximum aantal personen hier wilt verblijven beschik je over 25 slaapkamers, 4 woonkamer en 3 keukens. Deze zijn allen volledig ingericht waardoor het alleen maar een plezier kan zijn om hier te verblijven.

2

De kosten

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om hier te overnachten met het team heb je sowieso een stap in de goede richting gezet. Het boeken van deze reservering wordt mogelijk gemaakt via het internet! Personeelsuitje met overnachting zien te boeken lijkt wat dat betreft erg lastig, echter is het bij De Grenswachter een plezier om te boeken. De aantrekkelijke lage kosten welke er wordt gehanteerd, plus het feit dat je hier met z’n alle kan overnachten onder één dak. Al met al is hier genoeg te beleven en kan ik je de garantie geven dat het een gezellige overnachting gaat worden met het team! 

Pages:
Edit