Aanrader: de Adriatische kust

Dag allemaal, de zomer is toch echt voorbij en daarom is het tijd om terug te kijken op de afgelopen vakantie. Afgelopen zomer wist ik namelijk niet goed waar ik naartoe wilde, wat ik wel zeker wist, was dat ik met mijn vriendin op vakantie wilde. We wisten nog niet waar we heen wilde. Daarom zijn we toen der tijd meteen het internet opgegaan. Op het internet kwamen we veel aanbieders tegen, maar uiteindelijk boekten we onze vakantie bij Vivere Gustare, hier lazen we namelijk wat over de Adriatische kust. Op de site stond veel leuke feitjes over de Adriatische kust. Op de site stonden ook erg veel leuke foto’s die er al helemaal voor zorgde dat we hier naartoe wilden gaan. We boekten daarom snel een hotel, en daar hebben we achteraf nooit spijt van gehad.

Een vakantie om nooit te vergeten!

Achteraf bleek Italië een goede keuze, we hebben hier een fantastische tijd gehad. Mijn vriendin en ik hebben genoten van het prachtige strand, en de gezellige boulevard. Dit was echt een van de leukste vakanties die ik heb meegemaakt. Buiten dat was ons hotel erg schoon en was het personeel super vriendelijk. Ik kan jullie alleen maar vertellen dat dit een echte aanrader was. Lijkt jou dit ook wel wat? Neem dan een kijkje op de websites, voor veel leuke foto’s en feitjes.

Pages:
Edit